torstai 27. kesäkuuta 2013

Still alive.

Huhhei, aika rientää varsinkin näin kesällä. Lomaahan en oo ansainnut ennen Elokuun puoltaväliä, joten siihen asti painetaan niska hiestä märkänä. Toisaalta, onpahan (muka!) sit rahaakin käytettävänä.. Ja rahathan tunnetusti menee säästöön. Eli ei. Rahanmenoja tuntuu tulevan palkan mukana lisää. Tosin ehkä tässä säästäjässäkin on hieman vikaa..

Tämän hetken suurin menoerä on tuo meidän koiraneiti. Oon aina Porissa ollessani valittanut, kuinka ei oo mitään harrastusta ja ei oo samanhenkisiä ihmisiä ja plaaplaaplaa. Dafin myötä oon löytäny Saaran (<3) ja hirmukivoja harrastuksia. Tällä hetkellä koiraneidin ja mun aika kuluu rallytokotreeneissä ja agitreeneissä.

Rallytokossa käytiin jo vähän kokeilemassa ja tutustumassa kisatouhuun. Hommaa on vielä vaikka muille jakaa, mutta nytpä tiedetään miten kisatilanteessa kuuluu toimia. :) Kakspäiväsissä kisoissa otettiin molempina päivinä HYL ja pisteet 55/100 ja 23/100. Suurimpana virheenä oli koiran kosketukset, joista jokaisesta lähtee -10. Ensimmäisenä päivänä koira ei ollut mitenkäänpäin yhteistyökykyinen, mutta toisena päivänä Dafi rupes jo pikkuhiljaa nauttimaan tekemisestä. Suunta ei onneks tästä oo kun ylöspäin! Ja nytpä tiedetään mitä parannetaan.



Agilityssa ollaan parhaillaan jatkokurssilla ja elätellään toiveita, että päästäisiin vielä tän kurssin jälkeen jatkamaan Reetan ryhmässä. Aika näyttää mihin päädytään. Tahto on ainakin kova ja koirasta rupeaa jo löytymään vauhtia! (Ohjaajasta ei niinkään..)

Tänään taas rallytokotreeneissä opittiin paljon uutta ja nyt meillä sit alkaakin naksutinkoulutus, senkin kun Susannalta tänään lunastin hurjaan neljän euron hintaan. Punainen pieni naksutin söpösti odottelee tossa pöydällä, heti kun koira herää ruetaan treenailemaan. Jippii!