perjantai 2. elokuuta 2013

Kesä ja kuvapaljous.

Huhhei, rankkaa tää kesäaika. Mitään ei muka ehdi tekemään, mutta silti on koko ajan menossa ja uusia juttuja tapahtuu jatkuvasti. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, antakoon kuvien puhua puolestaan!

Tässä mun kesä tiivistettynä:


Polvi vaivaa edelleen jatkuvasti, eikä sille lääkärit oikein mitään tahtois tehdä. Seuraava ortopediaika tulikin taas postissa, jospa kolmas ortopedi toden sanoo? Koiran kanssa touhuamistakin tää on rajoittanut aika paljon, mutta onneksi Dafi ei oo ottanut siitä nokkiinsa. :)

Dafista on pikkuhiljaa kuoriutumassa vauhtihirmun sijaan edes pikkuisen malttava agiliitäjä. Jännitystä ei enään oo tippaakaan, mutta maltti ois valttia tässäkin touhussa. Ehkä sitten ajan myötä. Neiti on varsin innoissaan varsinkin puomista, putkesta ja hypyistä. Lonkatkin käytiin kuvauttamassa, ell:n arvio B/C ja kehoitti kiinnittämään erityishuomiota hyppyihin. Puolieroa kun tuolla neidillä kuitenkin on. (Näin siis kuvat myös itse ja joudun tuon eron myös itselleni myöntämään.) Onneksi rallytokoa ei tuollaiset pikkujutut haittaa ja siitä neiti onkin viime aikoina ollut enemmän kuin innoissaan. :) Seuraava kisastartti suunnitteilla!


Näyttelyynkin mentiin ilmoittautumaan, 8.9.2013 olis tarkoitus Vantaalla näytelmöidä junnunartuissa. Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä, että neiti sais edes hiukan turkkia takaisin siihen mennessä. Nyt neiti näyttää lähinnä karvaiselta vinttikoiralta, kotoisammin neiti on Kalju Kulipäärotta. Mätsäreissä on käyty treenaamassa ja "traumoista" huolimatta neiti rupeaa reipastumaan. Jipii!


Muuten kesä onkin mennyt uusien (ja vanhojen) kavereiden kanssa touhutessa sekä koiralla, että minulla. Pentukuume nousi taas uusiin sfääreihin, kiitos ihanan 8-viikkoisen soopelineidin, Esmen. Misti ja Dafi on myös leikkinyt  ja telminyt niinkuin aina ennenkin ja vauhtia tovereilla riittäis vaikka muille jakaa. Atlas, tutuista tutuin riehumakaveri on kans ollut kylässä harva se päivä ja Atlaksen pitäiskin lähteä meidän kanssa tuonne näytelmöimään!

Dafi & Atlas.


Dafi & Misti.




Dafi & Esme.





Ja lopuksi vielä mun ja Dafin uus suosikkiharrastus, yhdessä soutaminen. Oli muuten hiukan haastavaa soutaa soutuvenettä sheltti sylissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti