sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rallytokoilua Lempäälässä.



Meille tuloksena tänään Lempäälän rt-kisoista 79/100p, tuomarina Pia Heikkinen. Houkutuksesta TVÄ -10p, superihana pallo oli liian iso houkutus ja Dafi karkasi seuruusta sinne. Ensimmäiset vähennykset jo ensimmäisestä tehtävästä, joka oli pyörähdys, -3 TVÄ ja -1 OV. Väärä suorituskohta ja Dafikin suoritti sen vähän sinne päin. Lopun seuruista -3 ja -1 KONTR-virheitä hyppimisestä. Lisäksi saatiin -3p yleisvaikutelmavähennyksiä, kun autoin Dafia niin ylimääräisen paljon.

Ihan kohtalaista tekemistä, itse hermoilen kisoissa aina ihan liikaa. Annan koiralle hirveästi käsi- ja vartaloapuja vaikkei se niitä tarvitse. Ja kun itse hermoilen, en kerro koiralle tarpeeksi selvästi mitä sen haluan tekevän. Pitäisi kisoissa pyrkiä rentoon, treeninomaiseen suoritukseen. Treeneissä otan huomattavasti rennommin ja koira toimii pitkälti sanallisilla käskyillä ja pienillä käsiavuilla.

Jokatapauksessa tästä jo toinen hyväksytty AVO-tulos ja nyt ollaan yhden tuloksen päässä RTK2-koulutustunnuksesta ja VOI-luokkaan noususta. Katsotaan koska päästään seuraavan kerran kisaamaan, parempaa ja rennompaa, ennenkaikkea oman tasoista suoritusta lähdetään seuraavista kisoista hakemaan. Koirani tuntien tiedän, ettei 80p ylitys pitäisi olla meille vaikeaa kun vaan toimitaan yhdessä. :) Dafin kanssa on ihanan helppo lähteä kisaamaan, kun tietää ettei toinen stressaa eikä hermoile turhaan ja tekee aina parhaansa. Koirassa ei ole pienintäkään moitteen aihetta, Dafi on ihan super. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti