keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ärrinmurrin.

Pöh, meidän neitipä päättikin lykätä juoksut just nyt tähän hetkeen. Vähän harmittaa, kun olis ollu ihan hirmunen treenimotivaatio. Nyt jää sit pariks viikoks aksailut ja rt:t tauolle, Dafi kun ei TODELLAKAAN mitään juoksupöksyjä suostu käyttämään.  Eihän se nyt mitenkään itseäänkunnioittavalle nappisilmäshelttineidille sovi. Sitäpaitsi, eihän tälle tyypille voi olla kiukkuinen housujen poisrepimisestä?


Nyt ollaan sit vaan hengailtu kotona ja neiti onkin vähän apea eikä oikein edes jaksa leikkiä. Juoksut rupee onneks olemaan lopuillaan ja koirakin pikkuhiljaa pirteämpi. Toisaalta hyvä et ne tuli nyt, eikä sitten kahden viikon päästä kun pitäis sinne näyttelyynkin olla menossa. 148 shelttiä ilmoitettu ja meillä vaihtui tuomari. Harmi sinänsä, olisin mielelläni kuullut kasvattajatuomarin mielipiteen Dafista. Mutta katotaan rauhassa, H:ta lähdetään tälläkin kertaa hakemaan. Pessimisti kun ei pety koskaan. ;)

Näin rauhallinen tyyppi meillä tällä hetkellä on kotona. Vielä pari viikkoa sitten ei ois tälläsestä kuvasta ollu pienintäkään toivonrippusta. Nyt malttoi sentään molemmat rakkauspakkaukset hetken olla paikallaan. On ne vaan  niin  <3 .

Ja kohtahan Dafi onkin jo 1,5 vuotias ja päästään vihdoin mittaamaan kumpiin se sit agissa päätyy, mineihin vai medeihin. Mittaukset on tähän asti ollu kaikkea 33-36cm väliltä. Mineihin mä elättelen toiveita, mutta mediksihän toi taatusti päätyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti