tiistai 31. joulukuuta 2013

Meidän vuosi 2013!

Meidän vuosi alkoi lumessa peuhaten, Turussa käytiin koirasiskoa moikkaamassa, Muuramessa Mistiä vanhempien luona moikkaamassa ja eväsretkeiltiin luonnossa. Dafi oppi rakastamaan lunta ja yhdessä touhuttiinkin ulkona hurjan paljon. Pientä uhmaikäilyä ja rajojen kokeilua oli ilmassa, mutta niistäkin selvittiin suhteellisen vähällä. Tajusin, että mulla on käsissäni suurensuuri kimpale kultaa, jonka kanssa pystyy tulevaisuudessa tekemään melkein mitä vaan.Keväällä touhuiltiin vielä lisää ja Toukokuussa Dafi täyttikin jo vuoden. Neiti rupes pikkuhiljaa aikuistumaan ja käytöstavat oli lähestulkoon kunnossa. Kevään ja alkukesän aikana aloitettiinkin sit meille niin kovin rakas rallytoko ja se onkin yksi tän vuoden mieleenpainuvimmista jutuista. Pieni intopiukeana oleva hyppyheikki on nykyään vakava työmyyrä pikkupaimen, joka treeneissä on mielestään töissä, eikä sillon sovi leikkiä tai riehua. Edes innokkaan pikku spanielin kanssa!
Kesän aikana aloitettiin myös agility ja käytiin parissa Mätsärissä. Heti ensimmäisessä mätsärissään Dafi oli SIN1 ja BIS8. Dafi pudotti turkkinsa ihan täysin ja ensimmäisistä virallisista näyttelyistä käytiin se kuuluisa harrastus-H hakemassa.  Motivaatio tekemiseen ja innokkuus nous ihan uudelle tasolle ja koiran kanssa tekeminen helpottui HUOMATTAVASTI.Loppukesästä itse pääsin vihdoin käymään Kreikassa ja otin pitkään himoitsemani pikkumyy-tatuoinnin. Kesäloma päättyi Kreikan reissuun ja sit palattiinkin takaisin koulun penkille.

 
Tämän vuoden suurin juttu taitaa kuitenkin olla kaikki ne uudet ihanat koirakaverit ja ihmiskaverit, jotka koirien kautta on löytyny. Maailman parasta on, kun voi jakaa ne typerimmätkin koirajutut jonkun kanssa ja se toinen jaksaa kuunnella. Löysin Porista vihdoin ihmisiä, joiden kanssa jaksan viettää aikaa pidempään kuin 15 minuuttia. 

 

Vuosi 2013 on ollut huikea ja 2014 tulee toivottavasti olemaan vieläkin huipumpi! Me toivotellaan karvakamujen kanssa kaikille loistavaa uutta vuotta ja toivotaan, että meidän ja kaikkien muidenkin ens vuoden suunnitelmat totetuu. Niistä ehkä lisää lähitulevaisuudessa. ;)2 kommenttia: