keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Onko meistä tulossa tavoitteellisia harrastajia?

Kun Dafi meille muutti, oli ajatuksena harrastaa koiran kanssa huvin vuoksi. Tilanne on kuitenkin edennyt siihen pisteeseen, että koiraharrastukset vei täysin mukanaan ja kisaamaankin ollaan jo päästy. Ensi vuodelle voisinkin vähän asettaa tavoitteita, pääsee sit taas loppuvuodesta katsomaan onko tavoitteet täyttyneet. :)

RALLY-TOKO:
Kisastartteja ja koiran saaminen kisavarmaksi. Liikkeet  osataan jo hyvinkin varmasti, kunhan itse oppis olemaan jännittämättä ja siirtämättä sitä jännitystä koiraan. RTK1 voisi olla tavoitteena ennen lajin virallistumista. Kun laji Toukokuussa virallistuu, olisi kiva jatkaa suoraan AVO-luokasta. Mikäli riittäviä ALO-tuloksia ei ennen sitä ehditä saamaan, aloitetaan sit RTK1:n metsästys alusta. :)AGILITY:
Kepit, kepit ja ne kepit! Sujuvaksi ja kisavalmiiksi. Tällä hetkellä Dafi vaatii viereltä ohjauksen, mutta tätä aletaan työstämään. Ja se toinen "murheenaihe", keinu. Viime treeneissä Dafi teki yhden lentokeinun, eikä sen jälkeen tahtonut mennä keinulle takaisin. Keinu saa siis myös tehotreeniä heti alkuvuodesta.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, ensi kesänä voitaisiinkin startata jo virallisissa kisoissa. Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin vain kaukaiselta haaveelta. ;)
NÄYTTELYT:
Pari näyttelyä on suunnitelmissa, katsotaan mihin rahkeet riittää. Itse olen todella epävarma esittämään koiraani, mutta tähänkin treenaamalla saa varmuutta. ERI otetaan tavoitteeksi edes yhdestä näyttelystä. Elätellään toiveita, ettei neiti ihan yhtä kaljulta näytä, kuin viime kesänä.MUUTA:
Dobo aloitetaan Tammikuussa, haetaan sieltä lihaskuntoa sekä koiralle, että omistajalle. Haluan oppia lisää koiran lihaskunnosta ja oppia lukemaan koiraa paremmin.

Kaverikoiratoimintaan haluaisin mukaan. Dafi täyttää Toukokuussa 2v ja sen jälkeen pitääkin tututstua hommaan enemmän. Ajatuksena ois ihana ilahduttaa ihmisiä Dafin kanssa.

Ja se suurin juttu, koirakaveri. Suunnitelmissa olisi bordercollien pentu keväällä/kesällä. Parilta kasvattajalta ollaan uutta harrastuskaveria kyselty, mutta aika näyttää miten meidän käy. :)

2 kommenttia:

  1. Samaten kävi meillekin, elikkä aluksi "piti vain kokeilla huvin vuoksi". No osa lajeista lukeutuukin vielä tuohon hyvitteluun (tai siis tottakai kaikissa lajeissa pidetään pääsääntöisesti hauskaa), mutta ainakin agi ja näytelyt on hieman tavoitteellisia, myönnettäköön... Pieni into olisi myös rallyn ja/tai tokon suhteen saada jotain aikaan, joskus. Tsemppiä teille harrastusten pariin ja näkyillään taas joskus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, huomasin sun kommentin vasta nyt! :) Rallytokoilemaan tuutte kyllä sit meidän kans!

      Poista